سلام به همگی دوستان . یه نرم افزار میخوام که بشه دور فن هارو تنظیم کرد و تنظیمات دیگه مادربرد اعم از سرعت و دما و کنترل فن ها و ... نرم افزاری هست که اختصاصی فقط برای GiGabyte Z87X-UD4H باشه ؟
سلام به همگی دوستان . یه نرم افزار میخوام که بشه دور فن هارو تنظیم کرد و تنظیمات دیگه مادربرد اعم از سرعت و دما و کنترل فن ها و ... نرم افزاری هست که اختصاصی فقط برای GiGabyte Z87X-UD4H باشه ؟
|
سلام ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، EasyTune، خدمت شما :
http://download.gigabyte.asia/FileLi...ne_8series.exe
شاد باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
بله نرم افزار easy tune كه شهريار گرامي معرفي كردند مخصوص گيگابايت هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-01-14)
دریافت کردم موقع نصب بعد از اکسترک کردن دوم قبل از اجرای فایل نصبی اخطار : Open Driver handle failure!!
میه . چیکارش کنم ؟
اين نسخه جديد هست اين رو بگيريد
http://download.gigabyte.asia/FileLi...ne_8series.exe
قبلش حتما بايد اين نصب باشه
APP Center (Intel 8 series)
*MoJtAbA* (29-01-14)
خب دوستان ممنون از همگی مشکلم حل شد و نرم افزار رو نصب ردم و کار کرد فقط چندتا سوال :
مادربرد من چهارتا خروجی فن داره ولی توی نرم افزار علاوه بر 2 فن سی پی یو ، 3تا فن برای تعریف سرعت داره . برای اینکه فن چهارم هم بیاد توش باید چیکار کنم ؟
|
فن چهارم PWM Controller داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (30-01-14), abbasghamary (30-01-14), alksdj (31-01-14), AMD>INTEL (30-01-14)
pwm contriller یعنی چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به سوکت فن شماره چهار فن آکیند غقب کیس green x7 هست .
*MoJtAbA* (29-01-14)
اصلا option خاصی نداره که بشه تنظیم رو تعداد فن هارو .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks